Save the date: Pop-up bijeenkomst over Remisepark

24 mei 2024

Datum en tijd staan vast, de melding bij de gemeente Oost-Gelre is goedgekeurd en de discussie over het programma is inmiddels in volle gang. We zijn nu ver genoeg gevorderd om het ook hier te melden. Op donderdag 5 september 2024 houdt De Groene Ruyt in het Remisepark in Lichtenvoorde een pop-up bijeenkomst over de realisatie van dit prachtige project.

Zeker is nu al dat ontwerper Dyon Temming een verhaal gaat houden over alle facetten van het ontwerp. Ook aan bod komt de wijze waarop hij de plannen samen met de bewoners heeft ontwikkeld. Een voorbeeld voor gemeenten, die ook zelf hun inwoners willen betrekken bij de ontwikkeling van nieuwe natuur in de gebouwde omgeving. Mogelijk vinden we ook een van de betrokken inwoners bereid over zijn of haar ervaringen te vertellen.

We hopen daarnaast van de gemeente Oost-Gelre meer te horen over hoe het uiteindelijke resultaat ervaren wordt. En mogelijk is hoofdaannemer Dusseldorp bereid in te gaan op hoe de samenwerking is verlopen en welke lessen zijn geleerd.

Aanwezigen zullen nadrukkelijk worden uitgenodigd om vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen. Vanzelfsprekend gaan we ook op excursie door het park, waar je onder deskundige begeleiding over de bijzondere elementen in het park wordt geïnformeerd.

We maken het definitieve programma zo snel mogelijk via deze website bekend.

 

 

 

Meld je aan!

 

Waarvoor: pop-up bijeenkomst

Waar: Remisepark, Lichtenvoorde

Datum: 5 september 2024

Tijd: van 10.00 tot 12.30 uur

 

Projectinformatie

In de tussentijd vind je op onze projectenpagina meer informatie over het Remisepark in Lichtenvoorde en onze andere projecten.

En bekijk vooral ook eens de video die de gemeente Oost-Gerle erover maakte. Daarin geeft onder andere ontwerper Dyon Temming van De Groene Ruyt uitleg over het waterbeheer in het park.