Onze projecten

 

Aan de hand van de praktijk kan vaak het beste worden uitgelegd wat de methode van De Groene Ruyt nu eigenlijk inhoudt. Hier geven we een overzicht van en meer informatie over de projecten die we tot nog toe hebben mogen realiseren. 

STEDELIJK GROEN

Remisepark, Lichtenvoorde

Klimaatadaptatief, natuurinclusief, biodivers, circulair: het nieuw aangelegde Remisepark in Lichtenvoorde scoort hoog op het gebied van duurzaamheid. 

Dorpsakker, Winterswijk

De nieuwe geluidswal bij De Dorpsakker in Winterswijk is op zich al een bijzonder bouwwerk. Maar De Groene Ruyt heeft er echt iets speciaals van gemaakt.

N304, Apeldoorn

In opdracht van de provincie Gelderland heeft De Groene Ruyt circa 1,5 kilometer middenberm van de N304 bij Apeldoorn vergroend.

PRODUCTIEF GROEN

De Wolboom, Aalten

Voedselproductie en natuurontwikkeling kunnen wel degelijk hand in hand gaan. Dat bewijst De Groene Ruyt in het Project Wolboom. 

Project Lubbers, Aalten

Dit allereerste project van De Groene Ruyt betreft een particuliere kavel, waar de nadruk ligt op eetbare elementen en de realisatie van twee zichtlijnen.

NATUURLIJK GROEN

De Klinkenbelt, Nijverdal

Landgoed de Klinkenbelt vroeg om een ‘vriendelijk bos’. Dus koos De Groene Ruyt voor beplanting die de nieuwsgierigheid prikkelt. Het bos biedt allerlei verrassingen.

Demobos, Aalten

Een in onbruik geraakt stuk bos is omgetoverd in een showcase van De Groene Ruyt-methode. Hier laten we zien hoe onze werkwijze in de praktijk uitpakt.

Wij bouwen aan de natuur

Bouw jij mee?

Neem contact op

Contact in reactie op projectinformatie

14 + 13 =

Utrechtseweg 24 | 3544NA | UTRECHT

+31 (0)85 0 603 703